. Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі - Офіційний сайт Сквирської міської ради


П`ятниця, 26.04.2024, 01:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі

З 2017 р. запрацює накопичувальна пенсійна система

«Ми будуємо нову систему пенсійного забезпечення українців, за якої пенсії будуть фінансуватися з трьох джерел – солідарного, накопичувального і недержавного рівнів».

Існуюча солідарна система буде вдосконалена завдяки звільненню від невластивих функцій і скасуванню з 1 січня 2016 року спеціальних пенсій. При цьому буде збережено систему професійних пенсій для тих категорій пільговиків, які справді цього потребують.

«Пенсійне забезпечення громадян здійснюватиметься за єдиними для всіх принципами. З наступного року пенсії державним службовцям і прирівняним до них особам (суддям, прокурорам та ін.) призначатимуться на загальних підставах», відзначає Розенко.

Для захисту інтересів осіб, стаж держслужби яких становить 10 років і більше, цей стаж буде зафіксовано, а при виході таких громадян на пенсію їм к ... Читати далі »

Категорія: Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі | Переглядів: 597 | Додав: Marina | Дата: 03.07.2015

В Україні буде здійснено комплексну реформу системи пенсійного забезпечення

Метою пенсійної реформи є розбудова багаторівневої та багатокомпонентної пенсійної системи, що дозволить виплачувати пенсії з трьох різних джерел: солідарної, накопичувальної та системи недержавного пенсійного забезпечення.
Введення накопичувальної системи дозволить забезпечити гідний рівень життя пенсіонерам, дасть можливість кожному громадянину формувати своє пенсійне майбутнє у вигляді індивідуальних накопичень на власному пенсійному рахунку, розвантажить солідарну систему, стимулюватиме сплату пенсійних внесків працюючими, створить потужне джерело внутрішніх інвестицій. З'явиться персональна зацікавленість і відповідальність кожної людини за своє пенсійне майбутнє.
Ввести дану систему передбачається з 1 січня 2017 року, а обов'язковою вона буде лише для громадян молодше 35 років, а для громадян від 35 до 55 років − добровільною. ... Читати далі »

Категорія: Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі | Переглядів: 511 | Додав: Marina | Дата: 24.06.2015

Проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та єдиних принципів нарахування пенсій».

30 квітня під № 2767 у Верховній Раді зареєстровано проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та єдиних принципів нарахування пенсій». Комплексна пенсійна реформа передбачає:

-Призначення всіх пенсій за одним законом;
- Наведення порядку та встановлення соціальної справедливості у солідарній системі;
- Запровадження накопичувальної системи пенсійного забезпечення;
- Запровадження професійної пенсійної системи для окремих категорій професій;
- Розвиток недержавної пенсійної системи.

Цей Закон спрямований на підвищення якості життя пенсіонерів. Основна мета нов ... Читати далі »
Категорія: Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі | Переглядів: 796 | Додав: Marina | Дата: 08.05.2015 | Коментарі (0)

Управління Пенсійного фонду України у Сквирському районі наполегливо працює над виконанням завдань, поставлених перед Пенсійним фондом, зокрема по наповненню бюджету та скорочення заборгованості до Фонду.
До бюджету Пенсійного фонду України у Сквирському районі за І квартал 2015 року надійшло власних коштів 27104.81 тис. грн. в т.ч. страхових внесків – 285,5 тис. грн. та частина розмежування від єдиного соціального внеску – 26819,3 тис. грн. , що на 6724,83 грн. або на 19,9 % менше від запланованих завдань. В порівнянні з відповідним періодом 2014 року надходження власних коштів зросли на 719 тис. грн. або на 102,7%.

В управлінні запроваджено системні звернення до ДВС щодо ініціювання державними виконавцями звернень до суду з заявами про встановлення тимчасового обмеження у праві виїзду боржника-фізичної особи за межі України.
Поширеним заходом, який дає позитивний результат у вигляді надходжень коштів в рахунок погашення боргу є спільні з державними виконавц ... Читати далі »
Категорія: Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі | Переглядів: 550 | Додав: Marina | Дата: 23.04.2015 | Коментарі (0)


З метою своєчасного інформування населення про зміни у пенсійному законодавстві та наближення послуг до громадян в управлінні ПФУ у Сквирському районі Київської області запроваджено послугу в режимі Skype-зв’язку.
27 березня 2015 року у сільській раді с. Шамраївка Сквирського району встановлено Skype–зв’язок, за допомогою якого відбулось перше спілкування між пенсіонерами села та начальником управління ПФУ у Сквирському районі Поступаленко Юлією Олександравною.
Дана форма спілкування дала можливість пенсіонерам отримати консультації з питань пенсійного забезпечення.
Метою зазначеного впровадження є швидке й оперативне надання відповідей заявникам на усі поставлені питання в он-лайн режимі. ... Читати далі »
Категорія: Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі | Переглядів: 765 | Додав: Marina | Дата: 30.03.2015 | Коментарі (0)

Шановні роботодавці, зверніть увагу! З 01 січня 2015 року набрав чинності Закон України від 28 грудня 2014 року № 77-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов'язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці", яким, зокрема, внесено зміни до статті 8 Закону України від 08 липня 2010 року № 2464 "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування".
У зв’язку зі змінами роботодавці нараховують єдиний внесок на суму нарахованої зарплати за видами виплат, які включають основну й додаткову заробітну плати, інші заохочувальні та компенсаційні виплати, у т.ч. у натуральній формі, що визначаються відповідно до Закону про оплату праці. Якщо база нарахування єдиного внеску (крім винагороди за цивільно-правовими договорами) не перевищує розміру міні ... Читати далі »
Категорія: Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі | Переглядів: 556 | Додав: Marina | Дата: 25.03.2015 | Коментарі (0)

2 березня поточного року Верховна Рада України прийняла Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення», що набирає чинності з 1 квітня 2015 року.
Внесені зміни передбачають, що у період роботи пенсіонерам, які працюють на посадах державних службовців, прокурорів, суддів, народних депутатів, посадових осіб органів місцевого самоврядування. призначені пенсії не виплачуються до звільнення з роботи. При цьому не має значення вид пенсії та закон, згідно з яким вона призначена.
Зазначена норма не поширюється на інвалідів І та II груп, інвалідів війни III групи, учасників бойових дій, членів сімей загиблих військовослужбовців. Всі вони на будь-якій роботі будуть отримувати призначену пенсію в повному обсязі.
Пенсіонери-науковці, які працюють на посадах наукових працівників, державних службовців тощо, одержуватимуть пенсію, обчислену за загальними правилами.
Також внесено зміни до порядку виплати пенсій іншим кате ... Читати далі »
Категорія: Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі | Переглядів: 572 | Додав: Marina | Дата: 19.03.2015 | Коментарі (0)

Президентом України 10.03.2015 підписано Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення" від 02.03.2015 № 213-VIII, який набирає чинності з 1 квітня 2015 року.
Законом встановлено наступне:
- поступове підвищення пенсійного віку на 5 років для жінок, яким призначаються пенсії за віком на пільгових умовах і пенсії за вислугу років;
- збільшення страхового стажу, необхідного для призначення вище вказаних пенсій і для чоловіків і для жінок на 5 років. Крім того, для окремих категорій на 5 років збільшуються вимоги щодо необхідного стажу вислуги років;
- провести перерахунок пенсій у разі збільшення прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, незалежно від факту роботи пенсіонера. Відповідно до запропонованих змін необхідно буде провести перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам з 1 грудня 2015 року.
Законом не обмежено пенсії для працюючих чорнобильців, працівників металургійної і хімічної проми ... Читати далі »
Категорія: Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі | Переглядів: 571 | Додав: Marina | Дата: 18.03.2015 | Коментарі (0)

З 1 січня 2015 року набрав чинності Закон України від 28 грудня 2014 року №77-VIIІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов’язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці» (далі - Закон № 77), яким внесено зміни, зокрема, до Закону України від 08 липня 2010 року № 2464 «Про збір та облік єдиного внес¬ку на загальнообов'язкове державне соціальне страху¬вання» (далі - Закон № 2464) та Кодексу законів про працю України.
Листом від 29.01.15 № 2627/7/99-99-17-03-01-17 Державна фіскальна служба України повідомила, що Звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування до фіскальних органів з січня 2015 року подається відповідно до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціа ... Читати далі »
Категорія: Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі | Переглядів: 681 | Додав: Marina | Дата: 04.03.2015 | Коментарі (0)

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05.11.2014 №637 (із змінами відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12.12.2014 №715) призначення та продовження виплати пенсій (щомісячного довічного грошового утримання), довічних державних стипендій, усіх видів соціальної допомоги та компенсацій, матеріального забезпечення, надання соціальних послуг за рахунок коштів державного бюджету та фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, здійснюються за місцем перебування таких осіб на обліку, що підтверджується довідкою, виданою згідно з Порядком оформлення і видачі довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції, з ... Читати далі »
Категорія: Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі | Переглядів: 667 | Додав: Marina | Дата: 04.03.2015 | Коментарі (0)

1 2 »
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024