. На Київщині формуються мобільні медичні групи для надання допомоги пораненим у зоні АТО - 20 Серпня 2014 - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Четвер, 02.05.2024, 02:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » 2014 » Серпень » 20 » На Київщині формуються мобільні медичні групи для надання допомоги пораненим у зоні АТО
20:37
На Київщині формуються мобільні медичні групи для надання допомоги пораненим у зоні АТО

 

 

У зв’язку з потребою у невідкладній медичній допомозі та транспортуванні поранених із зони проведення АТО, виникла гостра потреба у створенні мобільних медичних груп. З цією метою було проведено засідання Штабу допомоги військовим, які знаходяться в зоні АТО, та їхнім сім’ям, в ході якого прийнято рішення про створення виїзного військово-медичного польового госпіталю Київської області. Він працюватиме в режимі чергування на Сході, щоб, при необхідності, мати змогу швидко вивозити з зони проведення бойових дій поранених в міські лікарні Ізюма, Артемівська, Харкова та Києва.

Формуватимуться мобільні групи області, які мають у розпорядженні укомплектовані сучасним медичним обладнанням відповідні транспортні засоби, у тісній координації з медичними частинами батальйонів від Київщини. І у разі потреби під’їжджатимуть у визначене місце з метою транспортування пораненого у той медичний заклад, відповідно до ступеня важкості поранення. Зокрема, загальну координацію роботи і здійснює Штаб допомоги, а оперативну – керівники медичних частин батальйонів, які знаходяться в зоні АТО. За кожним батальйоном буде закріплена мобільна медична група. Такі групи працюватимуть у тісній співпраці, з Міністерством оборони, яке взяло на себе значну кількість навантаження у даному питанні.

Як розповів Дмитро Христюк, заступник голови КОДА, керівник Київського обласного штабу допомоги, особовий склад медичних груп чітко усвідомлює важливість завдань, всю небезпеку й специфіку такої роботи. Має досвід у виконанні своїх обов’язків у польових умовах, надзвичайних ситуаціях, надання екстреної медичної допомоги під час доправки поранених. «Я закликаю усіх небайдужих медиків, які хочуть допомогти і мають можливість їздити з нами на Схід в зону АТО – приєднуйтесь! Медичні бригади потрібно організувати вкрай терміново. Зараз вкрай необхідні кваліфіковані медики, готові працювати у польових умовах. Нашим хлопцям просто необхідна Ваша допомога, не будьте байдужими!», - закликав він.

З питань допомоги військово-польовому госпіталю Київської області, та з питань доручення до виїзних мобільних груп, можна звертатися за телефоном «гарячої» лінії Штабу допомоги:
(044) 286-1739 або (067)240-4015.

За інформацією КОДА

Переглядів: 536 | Додав: skvira | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024