. У Київській області буде створено 8 центрів з газифікації та постачання природного газу споживачам - 8 Жовтня 2014 - Офіційний сайт Сквирської міської ради


П`ятниця, 03.05.2024, 09:23
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » 2014 » Жовтень » 8 » У Київській області буде створено 8 центрів з газифікації та постачання природного газу споживачам
10:55
У Київській області буде створено 8 центрів з газифікації та постачання природного газу споживачам

 

ПАТ «Київоблгаз» проводить реструктуризацію компанії. В Київській області на базі ПАТ «Київоблгаз» буде створено 8 центрів з газифікації та постачання природного газу споживачам. Оптимізована структура дозволить підвищити ефективність діяльності компанії та рівень обслуговування клієнтів.


Реструктуризація ПАТ «Київоблгаз» передбачає укрупнення 24 філій до 8, що дозволить проводити більш ефективне управління та розподіл ресурсів компанії.

«Реструктуризація на рівні підприємства стосується перебудови всіх сфер його діяльності, починаючи від виробничо-технічних та організаційних систем і завершуючи фінансовими аспектами, - пояснює голова правління ПАТ «Київоблгаз» Володимир Машталірук, - Нова організаційна структура дозволить створити кращу керованість, гнучкість в обслуговуванні клієнтів і сприятиме підвищенню прозорості діяльності ПАТ «Київоблгаз».

Центральні офіси об’єднаних філій будуть розміщені в таких містах Київської області – Переяслав-Хмельницький, Біла Церква, Кагарлик, Бровари, Вишгород, Тараща та Боярка.

Переяслав-Хмельницька філія формується шляхом об’єднання Переяслав-Хмельницької, Баришівської, Згурівської та Яготинської філій та буде обслуговувати відповідні райони Київської області. Білоцерківська філія покриває Білоцерківський та Сквирський райони. Кагарлицька філія обслуговуватиме споживачів Кагарлицького, Богуславського, Миронівського та Рокитнянського районів. Броварська філія формується шляхом злиття Броварської та Бориспільської. Васильківська об’єднує Васильківську, Обухівську та Фастівську філії. До складу Вишгородської філії увійдуть Вишгородська, Іванківська, Поліська та Макарівська. Таращанська філія покриває Таращанський, Володарський та Тетіївський райони. До Києво-Святошинської філії приєднується Ірпінська.

При цьому служби, що обслуговують клієнтів, залишаються на місцях, в безпосередній близкості до споживачів, які будуть обслуговуватись, як і раніше, за місцем проживання.

Нова структура дозволить збалансувати пропорції між кількістю персоналу компанії та кількістю споживачів у зоні покриття та протяжності газопроводів, які обслуговуватиме філія.

За інформацією відділу із зв’язків з громадськістю ПАТ «Київоблгаз»

Переглядів: 539 | Додав: skvira | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024