. Лідери учнівського самоврядування подякували міській раді за підтримку у забезпеченні воїнів АТО - 6 Березня 2015 - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Четвер, 02.05.2024, 02:43
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » 2015 » Березень » 6 » Лідери учнівського самоврядування подякували міській раді за підтримку у забезпеченні воїнів АТО
16:13
Лідери учнівського самоврядування подякували міській раді за підтримку у забезпеченні воїнів АТО

Лідери учнівського самоврядування подякували міській раді за підтримку у забезпеченні воїнів АТО

13 лютого відбулася 60-а (позачергова) сесія Сквирської міської ради 6 скликання, у роботі якої взяли участь 20 депутатів з 35, представники районної ради дітей «Лідер», депутат районної ради Володимир Міщенко, голова районного профкому працівників освіти Олек-сій Нагула, начальник КП «Сквирське комунальне господарство» Юхим Шварцбург, редактор радіостудії «Шанс» Тетяна Рогач, помічник-консультант народного депутата Руслана Сольвара Максим Галюк.

Вів сесію міський голова Віталій Писаренко.

Перед початком сесії слово для виступу надали представникам районної ради дітей «Лідер» Дмитру Поліщуку та Ользі Данченко, які розповіли про активну життєву позицію молоді Сквирщини, участь в акціях «Зробимо Україну чистою», «Діти Сквирщини – воїнам АТО», збір коштів на бронежилети, придбання та вручення їх мобілізованим військовослужбовцям, допомогу міської ради в організації благодійних ярмарку та концерту. Лідери учнівського самоврядування подякували за підтримку міському голові Віталію Писаренку, при цьому висловили сподівання на таке ж сприяння під час проведення незабаром круглого столу, слова вдячності прозвучали на адресу першого заступника міського голови Володимира Добровольського, депутатів міської ради Миколи Гопайнича, Оксани Славінської. Діти поділилися «думками вголос», які виникли в юних голівках, коли вони побували на похованні воїна-«айдарівця».

Відкрив сесію Гімн України. Затвердили порядок денний сесії, додавши, за пропозицією міського голови, питання про передачу комплексів ДНЗ в оренду Сквирському районному відділу освіти.

Заслухали доповідь першого заступника міського голови В.О. Добровольського про внесення змін у рішення сесії міської ради від 16.01.2015 року №1330-59-6 «Про затвердження бюджету міста Сквири на 2015 рік». Обговоривши питання та внісши зміни до проекту рішення, депутати затвердили зміни до бюджетних призначень, відповідно до висновку про обсяг вільного залишку бюджетних коштів міського бюджету м. Сквира по спеціальному фонду бюджету розвитку, збільшивши видатки на суму 1985,13 тис. грн., та внісши зміни до Додатку №5 до рішення «Перелік об’єктів, видатки на які у 2015 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку».

Обговоривши попередньо на спільній депутатській комісії та внісши зміни, депутати позитивно розглянули питання про внесення змін до штатних розписів Сквирських ДНЗ №1 «Світанок», №2 «Малятко», №3 «Берізка», №5 «Калинка», №6 «Ромашка».

Не знайшло підтримки у депутатів питання про затвердження структури штатного розпису апарату Сквирської міської ради та її виконавчого комітету. Депутат В.В. Тибулевич виступив за те, щоб озвучити весь штатний розпис, депутат П.О. Миронюк наполягав привести у відповідність суть проекту рішення про створення бухгалтерського відділу міської ради і його назви – про затвердження структури штатного розпису апарату Сквирської міської ради та її виконавчого комітету. Депутати Л.М. Гривачевська, О.П. Іванець порушили питання доцільності перебування на посадах двох заступників міського голови. Депутат О.П. Шуляк цікавилася, чи бухгалтери міської ради матимуть статус державного службовця?  Оскільки запитань було більше, ніж відповідей, згідно з регламентом, питання про затвердження структури штатного розпису апарату Сквирської міської ради та її виконавчого комітету було перенесено на розгляд наступної чергової сесії з попереднім розглядом на профільних депутатських комісіях.

Не вирішили і наступне питання порядку денного - про передачу комплексів ДНЗ в оренду Сквирському районному відділу ос-віти. Депутат Ю.В. Гетьман наполягав на розгляді питання на профільній депутатській комісії, зокрема, з’ясуванні, хто здійснюватиме ремонт приміщень, чи закладені кошти на утримання приміщень ДНЗ та їх ремонт у бюджеті району тощо?

Зокрема, викликало запитання, чому розпорядження міського голови №10-ОД від 2 лютого 2015 року «Про створення комісії по передачі документів щодо фінансування Сквирських ДНЗ міста за 2014-2015 роки» та розпорядження міського голови №11-ОД від 2 лютого 2015 року «Про передачу документів щодо фінансування Сквирських ДНЗ міста за 2014 -2015 роки» не затверджувалися окремо.

Оксана Славінська, депутат міської ради.

Фото Ніни ЧУМАК.

Переглядів: 528 | Додав: skvira | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024