. ПОРЯДОК ДЕННИЙ п’ятдесят п’ятої сесії Сквирської міської ради - 12 Листопада 2014 - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Неділя, 05.05.2024, 05:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » 2014 » Листопад » 12 » ПОРЯДОК ДЕННИЙ п’ятдесят п’ятої сесії Сквирської міської ради
18:13
ПОРЯДОК ДЕННИЙ п’ятдесят п’ятої сесії Сквирської міської ради

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

п’ятдесят п’ятої сесії Сквирської міської ради

VI скликання

13 листопада 2014 року

  1. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету м.Сквира за 9-ть місяців 2014 року

    ДОПОВІДАЄ: Добровольський В.О. - перший заступник міського голови

  1. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії міської ради від 24.01.2014 року №1040-44-VI «Про затвердження бюджету Сквирської міської ради на 2014 рік»

    ДОПОВІДАЄ: Добровольський В.О. - перший заступник міського голови

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянці Бондар Світлані Олександрівні по вул. К. Маркса,14 у м. Сквира, виготовлену ПП «АНЕЛО»
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянину Харіну Миколі Григоровичу по вул. Кононівська,56 у м. Сквира, виготовлену ПП «АНЕЛО»
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Степанцю Валентину Васильовичу по пров. Прорізний,12 у м. Сквира, виготовлену ТОВ «Межувальник"
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянці Карпенко Інні Миколаївні по пров.Польовий, 9 у м. Сквира, виготовленого ТОВ «Земельний проект»
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянину Лісовому Сергію Васильовичу по вул. Пустоварівська, 71 у м. Сквира, виготовленого ТОВ «Земельний проект»
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянкигромадянину Петрусевич Віталію Антоновичупо вул. Ватутіна, 9 у м. Сквира, виготовлену ПП «Обрій»
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Волоконській Марії Михайлівніпо вул.Зарічній, 32 у м. Сквира, виготовленого ФОП Пивовар Ніною Миколаївною
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Гітченку В’ячеславу Володимировичу по пров.Комунар, 11 у м. Сквира, виготовленого ФОП Пивовар Ніною Миколаївною
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Григоренко Марії Василівніпо пров.Прорізний, 3 у м. Сквира, виготовленого ФОП Пивовар Ніною Миколаївною
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Костюк Оксані Петрівні по вул.Гагаріна, 30 у м. Сквира, виготовленого ФОП Пивовар Ніною Миколаївною
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянину Матвієнку Володимиру Даниловичу по вул.Дюканова, 23 у м. Сквира, виготовленого ФОП Пивовар Ніною Миколаївною
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Моцній Наталії Леонідівні по вул. Комінтерна, 15 у м. Сквира, виготовленого ФОП Пивовар Ніною Миколаївною
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Яцюку Вадиму Олександровичу по вул.Шевченка, 90 у м. Сквира, виготовленого ФОП Пивовар Ніною Миколаївною
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у спільну часткову власність земельної ділянки громадянам Бірюченку Василю Олександровичу та Бірюченку Сергію Олександровичу по пров.Чернишевського, 5 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у спільну часткову власність земельних ділянок громадянам Штундер Валерію Миколайовичу та Штундер Валентині Петрівні по вул. К.Лібкнехта, 133 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Дужняк Людмилі Василівні по вул. Червоноармійська, 11 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянці Короленко Валентині Миколаївні по вул. Пушкіна, 31 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянці Оксеніч Тамарі Гордіївні по вул. Дзержинського, 48 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Павлівській Людмилі Станіславівні по вул. Шевченка,5 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Перінському Григорію Петровичу по вул. Червоноармійська, 6 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянці Рябоконь Світлані Володимирівні по вул. Проектна,106 а у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянину Сорокіну Анатолію Володимировичу по вул. Мічуріна, 7 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Шельменко Надії Василівні по вул. Садова, 12 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Шундрик Наталії Григорівні по вул. Польова, 2 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянці Щур Катерині Андріївні по вул. Мельника, 23 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянці Гребенюк Марії Станіславівні по вул. Будьоного, 29 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Носанчуку Руслану Васильовичу по вул. Мічуріна,18 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Лисенку Олегу Петровичу по вул. 50 років Жовтня,4 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянину Беленку Віктору Леонідовичу по вул. Мічуріна,21 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Ковтонюку Василю Григоровичу по вул. Кононівська,2 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Ковальчук Людмилі Василівні по вул. Дзержинського,15 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки громадянці Стук Олені Устимівні по вул. Плугатаря,23 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у спільну часткову власність земельних ділянок громадянам Ходікову Олегу Миколайовичу та Ходікову Андрію Миколайовичу по вул. Пустоварівська, 20 у м. Сквира, виготовлену ПП «СВІТЛИЦЯ – НОВА»
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину Держанівському Станіславу Арсеньовичу по вул. Кірова,78 у м. Сквира, виготовленого ФОП Пивовар Ніною Миколаївною
  35. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок громадянам
  36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у спільну сумісну (часткову) власність земельних ділянок громадянам
  37. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для обслуговування власного житлового будинку по вул. Пустоварівська,49 громадянину Марченко О.М.
  38. Про продаж ТОВ "Грона - Партнер" земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Сквира, вул. Залізнична,10 на якій розташовано об'єкти нерухомого майна
  39. Про зміну цільового призначення земельної ділянки по вул. Залізничній,10 - ж, у м. Сквира
  40. Про затвердження детального плану території земельної ділянки під виробничо-складський комплекс з адміністративними та побутовими приміщеннями по вул. Залізничній, у місті Сквира Київської області
  41. Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки несільськогосподарського призначення ТОВ "Грона - Партнер" вул. Київська,27 б м. Сквира
  42. Про надання в оренду земельної ділянки несільськогосподарського призначення ФОП Прохоренку Сергію Михайловичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Київська,21 а, приміщення, 1 у м. Сквира
  43. Про надання в оренду земельної ділянки несільськогосподарського призначення громадянину Салтанюку Геннадію Олександровичу для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Папаніна, 28 у м. Сквира
  44. Про надання в оренду земельної ділянки несільськогосподарського призначення ФОП Тітаренко Людмилі Григорівні обслуговування власної нежитлової будівлі по вул. Леніна, 53 б у м. Сквира
  45. Про продовження термінів оренди земельних ділянок несільськогосподарського призначення для комерційного використання по у м. Сквира.
  46. Про внесення змін та доповнень до рішень сесії міської ради.
  47. Про сплату авансового внеску та дозвіл на продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення ФОП Чиж Олені Арсенівні по вул. Київська,21б у м.Сквира
  48. Про розгляд Подання про усунення порушення вимог земельного законодавства прокуратури Сквирського району.

      ДОПОВІДАЄ (з 3 по 50 питання): Іващенко Н.В. – начальник відділу

  1. Про підсумки громадського обговорення з 23 вересня 2014 року по 23 жовтня 2014 року питання щодо встановлення монумента пам’яті Героям Небесної Сотні

      ДОПОВІДАЄ:Славінська О.В. – депутат міської ради

  1. Про розгляд звернення кандидата в народні депутати України по 92 виборчому округу В.В.Світовенка про надання дозволу на встановлення стели Пам’яті Героям Небесної Сотні на Меморіалі Слави м.Сквира

      ДОПОВІДАЄ: Славінська О.В. – депутат міської ради

  1. Про розгляд подання прокуратури Сквирського району від 18.04.2014 №1151 вих.14 про усунення порушень Закону України «Про звернення громадян», причин цих порушень та умов, що їм сприяли

      ДОПОВІДАЄ: Славінська О.В. – депутат міської ради

  1. Про створення комітету з конкурсних торгів та затвердження Положення про комітет з конкурсних торгів Сквирської міської ради

      ДОПОВІДАЄ: Добровольський В.О. – перший заступник міського голови

  1. Про розгляд заяв учасників АТО щодо виділення земельних ділянок.

      ДОПОВІДАЄ: Іващенко Н.В. – начальник відділу

  1. Про розгляд клопотання ТОВ "ВЕСТ ОЙЛ ГРУП" щодо зміни цільового призначення земельної ділянки по вул. Шевченка,№36 та №38 у м. Сквира

      ДОПОВІДАЄ: Іващенко Н.В. – начальник відділу

  1. Про надання в оренду нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м.Сквира

      ДОПОВІДАЄ:Телега В.В. – заступник міського голови

  1. Про розгляд звернення Охрімовської В.П. щодо звільнення від обов’язків голови ліквідаційної комісії КП «Сквиратепломережа»

      ДОПОВІДАЄ: Телега В.В. – заступник міського голови

  1. Про передачу будинків у власність територіальної громади Сквирської міської ради житлового будинку – гуртожитку по вул.Київська, 30 у м.Сквира, та житлового будинку по вул.Київська, 32 у м.Сквира

      ДОПОВІДАЄ: Телега В.В. – заступник міського голови

  1. Про розгляд листа Сквирського районного військового комісаріату про розірвання договору оренди з радіостудією «Шанс», яка розташована по вул.К.Маркса, 32 у приміщенні районного військового комісаріату.

      ДОПОВІДАЄ: Телега В.В. – заступник міського голови

  1. Про підсумки громадського обговорення з 08 вересня 2014 року по 08 жовтня 2014 року питання щодо присвоєння Сквирському міському стадіону «Колос» імені Почесного працівника фізичної культури і спорту, ветерана спорту Шварцбурга Л.Х.

      ДОПОВІДАЄ: Славінська О.В. – депутат міської ради

  1. Про підсумки громадського обговорення з 08 вересня 2014 року по 08 жовтня 2014 року питання щодо перейменування вулиці Червона Площа на вулицю Небесної Сотні

      ДОПОВІДАЄ: Славінська О.В. – депутат міської ради

63. Про інформацію щодо земельної ділянки яка розташована між заводом «Яшма» та дослідною станцією.

Переглядів: 660 | Додав: skvira | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024