. Процедура перейменування вулиць і провулків не тягне за собою ніяких матеріальних витрат – це БЕЗКОШТОВНО! - 21 Березня 2016 - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Понеділок, 06.05.2024, 15:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » 2016 » Березень » 21 » Процедура перейменування вулиць і провулків не тягне за собою ніяких матеріальних витрат – це БЕЗКОШТОВНО!
11:52
Процедура перейменування вулиць і провулків не тягне за собою ніяких матеріальних витрат – це БЕЗКОШТОВНО!

Дорогі Сквиряни!

Повідомляємо Вас, що питання вже перейменованих вулиць буде затверджуватись на черговій сесії міської ради, що відбудеться 28 квітня 2016 року. В зв’язку з цим, до встановленої дати нам, спільно з Вами, потрібно остаточно визначитись, обговорити і прийняти рішенням громади про подальші зміни.

Важко, коли зневіра, коли безлад навкруги, коли немає елементарних людських благ – сідати і перейменовувати вулиці, але повірте, питання не стоїть, чи це на разі і що потрібно, а що ні – це вимога Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», в якому чітко сказано, (п.1 ст.7) «Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування», а опублікований він був 21 травня 2015 року.

Окрім того, згідно цього ж закону (п.6 ст.7) «У разі якщо протягом зазначеного в абзаці першому цього пункту строку сільською, селищною, міською радою в установленому цим Законом порядку не прийнято рішення про перейменування районів у містах, скверів, бульварів, вулиць, провулків, проїздів, проспектів, площ, майданів, набережних, мостів чи інших об’єктів топоніміки населених пунктів, назви яких містять символіку комуністичного тоталітарного режиму, таке рішення у формі розпорядження приймається відповідним сільським, селищним, міським головою (або особою, яка відповідно до законодавства здійснює його повноваження) у тримісячний строк, що обчислюється з моменту закінчення строку, встановленого абзацом першим цього пункту. Таке розпорядження приймається з урахуванням вимог, встановлених цим Законом».

Скочко Валерій Анатолійович виступив проти того, щоб одноособово вирішувати це питання, і, хоч ми і не вклалися в надані строки, але не узгодити це з Вами, шановні Сквиряни, ми не можемо. Тому, читаючи далі закон (п.6. ст.7) «У разі якщо протягом строку, зазначеного в абзаці другому цього пункту, сільським, селищним, міським головою (або особою, яка відповідно до законодавства здійснює його повноваження) в установленому цим Законом порядку не прийнято рішення у формі розпорядження про перейменування районів у містах, скверів, бульварів, вулиць, провулків, проїздів, проспектів, площ, майданів, набережних, мостів чи інших об’єктів топоніміки населених пунктів, назви яких містять символіку комуністичного тоталітарного режиму, таке перейменування здійснюється розпорядженням голови відповідної обласної державної адміністрації (або особи, яка відповідно до законодавства здійснює його повноваження). Голова обласної державної адміністрації (або особа, яка відповідно до законодавства здійснює його повноваження) зобов’язаний прийняти таке розпорядження у тримісячний строк, який обчислюється з моменту закінчення строку, визначеного абзацом другим цього пункту. Таке розпорядження приймається з урахуванням вимог, встановлених цим Законом.», - стає зрозумілим – це зроблять за нас. Нажаль, чи радість (я особисто за те, щоб навіки позбавитись того, через що сьогодні гинуть наші діти), якщо ми не приймемо в цьому активну участь, через деякий час ми просто побачимо у новому єдиному реєстрі права власності на нерухоме майно свою будівлю, з тією ж площею, кадастровим номером але назва вулиці буде інша!

Тому, я звертаюся до Вас, не будьте байдужими, не робіть передвчасних висновків, не звинувачуйте у чомусь тих, чи інших. Це не наша примха, а запропоновані комісією, в яку входять надзвичайно поважні, мудрі і духовно виховані люди, в попередній виданнях назви – це лише початковий, чорновий варіант.

Прийдіть 25 березня о 16.00.в зал засідань Сквирської районної ради, для того, щоб разом затвердити остаточні варіанти перейменувань.

І найважливіше: вся повністю процедура перейменування вулиць і провулків не тягне за собою ніяких матеріальних витрат – це БЕЗКОШТОВНО! До своїх право-установчих документів, Ви просто докладете рішення сесії Сквирської міської ради, а у всі державні установи дані з єдиного реєстру будуть внесені автоматично.

Дякую за участь, підтримку і розуміння.

 

 

Голова комісії по перейменуванню вулиць та провулків Секретар міської ради        В. О. Бондар

Категорія: Новини міста | Переглядів: 486 | Додав: Волоконська | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024