. У Буках побували представники 37 держав світу, 5 міжнародних організацій - 5 Травня 2015 - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Неділя, 05.05.2024, 15:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » 2015 » Травень » 5 » У Буках побували представники 37 держав світу, 5 міжнародних організацій
21:35
У Буках побували представники 37 держав світу, 5 міжнародних організацій

25 квітня 2015 року у родинному маєтку Суслових відбувся офіційний прийом послів іноземних держав, акредитованих в Україні: Алжіру, В’єтнаму, Греції, Грузії, Єгипту, Ірану, Іраку, Індії, Італії, Казахстану, Киргизстану, Китаю, Куби, Македонії, Малайзії, Марокко, Мексики, Молдови, Палестини, Сербії, Судану, Угорщини, Узбекистану, Японії; консулів посольств Білорусі, Болгарії, Іспанії, Естонії, Латвії, Литви, Лівану, Німеччини, Франції, представників ОБСЄ, моніторингової місії ОБСЄ, НАТО, Міжнародного Валютного Фонду, Міністерства закордонних справ та Державного управління справами.

 

 

Таку поважну делегацію з короваєм на вишитому українському рушникові зустріли лауреат Державної премії у галузі архітектури України, відомий меценат Іван Миколайович Суслов із синами Євгенієм та Олександром. На церемонії були присутні голова Сквирської районної державної адміністрації Руслан Вікторович Лінда, Буківський сільський голова Ольга Леонідівна Пономарьова, громадськість.

 

Посли низько вклонилися українській землі, подякували за гостинність і небачену красу ландшафтного парку, його унікальну архітектурну цінність, поклали квіти до Хреста Пам’яті, що уособлює вічне пошанування жертв Голодомору 1932-1933 років, Другої Світової та Афганської воєн, тих, хто пішов у Вічність, беручи участь у ліквідації аварії на ЧАЕС. Із захопленням оглянули Центральну площу, на якій композиційно вписався відреставрований фонтан, що довгий час був окрасою Києва, розміщувався на Хрещатику.

З великим інтересом поважні гості взяли участь в екскурсіях, милувались краєвидами. Цікавились зведенням церкви Святого Євгенія та цілісним храмовим комплексом довкола неї, що переплітає традиції козацтва, українського бароко із сучасним постмодерном, активно спілкувалися. Біля весільного каменя, доставленого у Буки з Єрусалиму, фотографувались, на Площі бажання, що нагадує Венецію, зав’язували собі вузлик на пам’ять. Пройшлися казковою алеєю, створеною для дітей, слухали тихоплинний шепіт дзеркального плеса, у якому відбивається вся фантазія ландшафтного дива, втіленого у життя умілими майстрами під керівництвом І.М. Суслова.

Того дня працювала виставка нової вишиванки за інтерпретацією старовинних узорів дизайнера Юлії Магдич зі Львова. Захоплював струнний квартет з Києва «Лабел» у складі Олени Каплунової, Вікторії Березіної, Олесі Сіренко, Світлани Ковальчук, душевне піднесення дарував ансамбль народної музики «Калиновий гай» під керівництвом Олександра Лисича.

Під час запрошення на гостинний обід генеральний директор ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв» Павло Олександрович Кривонос разом з представниками дипломатичного корпусу вручили Івану Миколайовичу Суслову панно та книгу відомого дипломата Олександра Сліпченка «Дипломатична кухня».

Під час спілкування обговорено різносторонні стосунки у галузях економіки, можливу співпрацю в аграрному бізнесі, зеленому туризмі, обмін досвідом тощо.

Відбулася така визначна подія в уславленому селі Буки на Київщині за сприяння і підтримки генерального директора ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв» П.О. Кривоноса та господаря відомої в Україні приватної садиби І.М. Суслова.

Катерина БОНДАРЧУК.

Фото автора.

Категорія: Новини міста | Переглядів: 591 | Додав: skvira | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024