. Відкритий чемпіонат Сквирського району з гандболу - 6 Березня 2015 - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Четвер, 02.05.2024, 03:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » 2015 » Березень » 6 » Відкритий чемпіонат Сквирського району з гандболу
16:52
Відкритий чемпіонат Сквирського району з гандболу

28 лютого – 1 березня 2015 року в спортивному залі Сквирської ДЮСШ відбувся відкритий чемпіонат Сквирського району з гандболу серед чоловіків та жінок в рамках ІІ етапу Всеукраїнських змагань серед ветеранів.. В гості до сквирян завітали команди з міст Одеси, Овідіополя, Рокитного, Ульяновки Кіровоградської області та Шостки Сумської області. Всього в чемпіонаті взяли участь 110 спортсменів. На урочистому відкритті турніру учасників змагань привітали міський голова Писаренко Віталій Григорович. завідувач сектору молоді та спорту Сквирської райдержадміністрації Голуб Ігор Володимирович та головний суддя змагань Штундер Іван Іванович.

 

Слід відмітити досить представницький склад гандболістів команд-учасниць. Так в перегонах взяли участь 3 майстри спорту України, 5 кандидати в майстри спорту та 37 гравців першого розряду. Ігри проходили за коловою системою. Наша чоловіча команда вкотре підтвердили свої лідерські позиції на гандбольній мапі не тільки області, а й України. Показавши грамотну технічну і тактичну гру, вони впевнено перемогли своїх суперників в трьох зустрічах, що й дозволило їм стати переможцями цього представницького турніру. Третє місце посіли спортсмени з Кіровоградської області, друга сходинка п’єдесталу пошани дісталася гандболістам із Рокитного.

 

 

У жіночому турнірі чемпіонками стала команда Овідіополя, срібні нагороди вибороли одеситки, господарки турніру посіли третє місце. Переможці та призери турніру були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Слід зазначити, що за результатами перегонів була сформована жіноча збірна команда України, яка братиме участь в Олімпійських іграх ветеранів, що пройдуть цього року у Франції в місті Ніцца. З гордістю зазначаємо, що до її складу увійшли три представниці Сквирщини.

 

Цей захід став яскравим прикладом популяризації здорового способу життя, зокрема, розвитку гандболу на теренах Сквирського регіону.

 

Організаційний комітет чемпіонату висловлює щиру подяку за підтримку в підготовці та проведенні змагань міському голові Писаренку Віталію Григоровичу та директору ДНЗ Сквирське ВПУ Пасічнику Олександру Сергійовичу.

Переглядів: 507 | Додав: skvira | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024