.  Відкриття пам`ятника міліціонерам - чорнобильцям - 26 Квітня 2016 - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Понеділок, 29.04.2024, 15:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » 2016 » Квітень » 26 »  Відкриття пам`ятника міліціонерам - чорнобильцям
08:52
 Відкриття пам`ятника міліціонерам - чорнобильцям

25 квітня біля районного відділу поліції відбулось відкриття пам`ятникаміліціонерам - чорнобильцям. У заході брали участь міський голова В.А. Скочко, заступник голови райдержадміністрації О.В. Іванченко, голова районної ради В.В. Гриша, депутат Київської обласної ради Л.П. Глиняний, начальник Сквирського відділу поліції Головного управління національної поліції у Київській області Р.М. Шамрай, ліквідатори аварії на ЧЕС, представники  громадських , молодіжних та релігійних організацій, жителі міста та ЗМІ.

Про важливість цієї історичної для Сквирщини події йшлось у виступах голови районної ради В.В. Гриші та міського голови В.А. Скочка.

До присутніх звернулась заступник голови райдержадміністрації О.В. Іванченко, яка зазначила, що цей пам`ятний знак є символом шани до всіх міліціонерів - земляків, які віддали своє життя заради майбутнього.

Голова районної громадської організації ветеранів національної поліції Асоціації ветеранів національної поліції України в Київській області Ю.П. Носінський та почесний голова ветеранів органів внутрішніх справ у Сквирському районі О.В. Антонюк пригадали подвиг міліціонерів - чорнобильців, які вписали у безсмертя світу ще один літопис та подякували депутату Київської обласної ради Леоніду Петровичу Глиняному за спонсорську допомогу в установці пам`ятника.

Право зняти полотнище і відкрити пам`ятник було надано депутату Київської обласної ради Л.П. Глиняному, начальник Сквирського відділу поліції Головного управління національної поліції у Київській області Р.М. Шамраю та голові районної громадської організації ветеранів національної поліції Асоціації ветеранів національної поліції України в Київській області Ю.П. Носінському.

Ювілейними медалями, Грамотами та грошовими винагородами було відзначено ліквідаторів аварії на ЧАЕС та вдів померлих чорнобильців.

Хвилиною Мовчання присутні вшанували память померлих міліціонерів - ліквідаторів: Шельменка Олексія Васильовича, Святенка Валерія Григоровича, Косовського Володимира Філіповича, Василівського Валерія Аврамовича, Коноплястого Василя Павловича та Удода Івана Григоровича.

Керівники району та громадськість міста поклали квіти до пам`ятника міліціонерам - ліквідаторам.

Церемонію освячення пам`ятника провів благочинний Сквирського району /УПЦ МП/ Андрій (Хомишак).

Категорія: Новини міста | Переглядів: 776 | Додав: Волоконська | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024