. Відзначено 71-ї річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні - 10 Травня 2016 - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Неділя, 05.05.2024, 04:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » 2016 » Травень » 10 » Відзначено 71-ї річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
15:05
Відзначено 71-ї річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Чудового весняного ранку 9 травня на Меморіалі Слави у м.Сквира зібралися ветерани Другої світової війни, діти війни, воїни - інтернаціоналісти, воїни АТО, представники громадських і молодіжних організацій, жителі міста, щоб разом із керівництвом району відзначити 71-ї річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 

Після виконання державного Гімну юними музикантами духового оркестру Сквирської дитячої школи мистецтв, присутні вшанували пам`ять полеглих захисників Вітчизни Хвилиною Мовчання.

 

До громади звернувся голова райдержадміністрації В.В. Галюк, який наголосив на величезному вкладі українських вояків у спільну справу розгрому нацистської навали.

 Слова вдячності ветеранам висловили голова районної ради В.В. Гриша, міськи голова В.А. Скочко, депутат Київської обласної ради В.І. Скрипа та голова районної організації ветеранів війни, праці та ЗС М.І. Шевчук.

 

Про послідовність традицій захисту Вітчизни розповіли голова районної спілки воїнів - інтернаціоналістів В.А. Годованюк та воїн АТО В.П. Слободенюк.

 

Ветерани Другої світової війни, воїни - інтернаціоналісти і воїни АТО поклали гірлянду квітів до Вічного Вогню. До них приєдналися керівники району, міста та громадськість, поклавши траурні вінки і квіти.

 

Білоцерківські військовики із роти почесного караулу салютували на честь 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 

На заході лунали пісні у виконанні аматорів Сквирського району. По закінченню дійства, було влаштовано поминальний обід для ветеранів. 

 

Напередодні Дня перемоги, 8 травня відбулися заходи, присвячені Дню пам`яті та примирення. Делегація на чолі із головою райдержадміністрації В.В. Галюком вшанувала пам`ять переможців на Алеї Героїв, біля пам`ятника Героя Радянського Союзу Миколи Ольшевського та пам`ятника Невідомому солдату на Центральному цвинтарі м.Сквира. Також у ці дні керівники району та міста побували біля пам`ятника Невідомому солдату по вул. М. Рильського та на місці масового розстрілу сквирян на єврейському цвинтарі.

Категорія: Новини міста | Переглядів: 415 | Додав: Волоконська | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024