. Всеукраїнський турнір з гандболу серед чоловічих та жіночих аматорських команд - 10 Березня 2016 - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Понеділок, 06.05.2024, 15:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » 2016 » Березень » 10 » Всеукраїнський турнір з гандболу серед чоловічих та жіночих аматорських команд
13:01
Всеукраїнський турнір з гандболу серед чоловічих та жіночих аматорських команд

 

5 – 6 березня 2016 року в спортивному залі Сквирської ДЮСШ відбувся Всеукраїнський турнір з гандболу серед чоловічих та жіночих аматорських команд. В гості до сквирян завітали команди з міст Овідіополя Одеської області, Рокитного Київської області та Києва. Всього в турнірі взяли участь 84 спортсмени.. На урочистому відкритті турніру учасників змагань привітали міський голова Скочко Валерій Анатолійович та головний суддя змагань Штундер Іван Іванович. В своєму виступу очільник міста зазначив, що ці традиційні змагання стали справжнім святом гандболу для Сквири, яка має давні і яскраві гандбольні традиції. Подякував учасникам за те, що вони роблять все для того, щоб у підростаючого покоління не зник потяг до цього чудового виду спорту і побажав – своєю грою надихати на нові спортивні злети молодь. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять Героїв Майдану, Героїв АТО, які поклали своє життя за світле майбутнє України. До речі у складі команди міста Сквири виступав учасник АТО Білобров Віталій, якого чисельні вболівальники вітали бурхливими оплесками. Присутні були приємно вражені яскравою церемонією відкриття, яку підготували і вели Горобець Світлана та Шевчун Олена. Гості були у захваті від виступів співачки вокальної студії «Мажор» Солодовчук Єлізавети (керівник Гибилинда Ірина) та зразкового хореграфічного колективу «Сквиряночка» (керівник Сергійчук Марина), а пісня «Команда молодості нашої» у виконанні Володимира Мошківського, яку підспівував увесь зал, викликала справжній фурор.

Слід відмітити досить представницький склад команд-учасниць. Так в перегонах взяли участь 3 майстри спорту України, 4 кандидати в майстри спорту та 32 гравці першого розряду. Ігри проходили за коловою системою. Наша чоловіча команда вкотре підтвердили свої лідерські позиції на гандбольній мапі не тільки області, а й України. Показавши грамотну технічну і тактичну гру, вони в першій грі впевнено перемогли суперників з Рокитного з рахунком 30:20. Особливо видовищним видався поєдинок з досвідченими гандболістами київського «Легіону-ХХІ». Продемонструвавши, перш за все, бійцівські якості та волю до перемоги наші земляки переграли грізних опонентів з рахунком 23:21, що й дозволило їм стати переможцями цього представницького турніру. Третє місце посіли спортсмени з Рокитнянського району, друга сходинка п’єдесталу пошани  дісталася гандболістам з міста Києва.

У жіночому турнірі чемпіонками стала команда Овідіополя, срібні нагороди вибороли гандболістки міста Сквири-1, третє місце посіли спортсменки міста Сквири-2.  Переможці та призери турніру були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Кращими гравцями турніру були визнані у чоловіків: Галаган Вадим (Сквира), Пархонюк Михайло (Київ), Коваленко Ігор (Рокитне), у жінок: Пасічник Світлана (Овідіополь), Карпова Олена (Сквира), Черкасенко Віра (Сквира).

Цей захід став яскравим прикладом популяризації здорового способу життя, зокрема, розвитку гандболу на теренах Сквирського регіону.

Організаційний комітет чемпіонату висловлює щиру подяку за підтримку в підготовці та проведенні змагань міському  голові  Скочку Валерію Анатолійовичу.

 

Категорія: Новини міста | Переглядів: 542 | Додав: Волоконська | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024