. З 1 лютого на території району працює група реагування патрульної поліції - 3 Лютого 2016 - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Неділя, 28.04.2024, 22:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » 2016 » Лютий » 3 » З 1 лютого на території району працює група реагування патрульної поліції
10:29
З 1 лютого на території району працює група реагування патрульної поліції

З 1 лютого на території району працює група реагування патрульної поліції

 

Про це повідомив начальник Володарського відділу поліції, підполковник Роман Шамрай під час зустрічі з особовим складом новоствореної групи реагування патрульної поліції. Таке нововведення стало можливим у зв’язку з прийняттям Закону України «Про національну поліцію», що вступив у силу 1лютого 2016 року.

Групу реагування сформовано з працівників Сквирського відділу поліції, які успішно пройшли переатестацію та прийняті на службу, - повідомив  очільник кущової поліції. В будь-яку точку району група реагування має доїхати не більше, як за 20 хвилин. Поки що працюватиме одна група. Двоє поліцейських нестимуть чергування по 12 годин поспіль. Вони обслуговуватимуть виклики громадян, патрулюватимуть дорожній рух, проводитимуть профілактичну роботу з усіма верствами населення. Крім цієї, працюватиме слідчо-оперативна група, яка виїжджатиме на виклики за ознаками кримінального правопорушення.

Реформування відбувається в рамках пілотного проекту, який запроваджено у Львівській, Харківській та Київській областях. Поліцейські будуть забезпечені транспортом, засобами мобільного зв’язку, навігації. У великих селах передбачається обладнання опорних пунктів для роботи з населенням.

Присутні на нараді голова райдержадміністрації Руслан Лінда, голова районної ради Василь Гриша, міський голова Анатолій Скочко привітали особовий склад групи реагування патрульної поліції, побажали молодим, але досвідченим працівникам успішного втілення пілотного проекту, запевнили у підтримці, підкреслили, що відповідні зміни, які відбуваються у поліції – особливо на часі. Адже через низку об’єктивних причин суттєво погіршилася криміногенна ситуація в районі, значно зросла кількість скоєних злочинів. По-друге, слід нарешті змінювати ставлення до поліції на краще.

Заступник редактора районної газети «Вісник Сквирщини», голова громадської організації «Надійний тил» Оксана Славінська побажала, щоб поліцейські групи реагування патрульної поліції тісно співпрацювали з населенням, щоб у них завжди на все були вичерпні відповіді для людей, що до них звертаються.

Оксана Куликівська.

Фото автора.

Категорія: Новини міста | Переглядів: 485 | Додав: Волоконська | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024