. Зміни у місті – відчутні і помітні - 20 Квітня 2016 - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Понеділок, 29.04.2024, 18:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » 2016 » Квітень » 20 » Зміни у місті – відчутні і помітні
08:37
Зміни у місті – відчутні і помітні

Нарешті і наше місто почало змінюватися на краще. Під особистим контролем міського голови Валерія Скочка, начальника КП «СКГ» Олександра Скарбовійчука 7 квітня, на велике православне свято Благовіщення, масив Польовий напряму підключили до центральної свердловини, забезпечивши таким чином достатній тиск у мережі. Щоб це стало можливим, працівники підрозділу з водопостачання та водовідведення КП «СКГ» під керівництвом Івана Нюнькіна проклали нову трасу протяжністю 680 метрів. Безпосередньо роботи з підключення виконували фахівці бригади Сергія Канівського. Відтепер жителі цього віддаленого житлового масиву матимуть воду у достатній кількості і не страждатимуть від перебоїв з водопостачанням влітку.

Нового вигляду набули міські кладовища: на Ярках по вулиці Маслова прокладено нову дорогу – білощебеневе покриття, територію кладовища біля церкви Всіх Святих обгороджено залізобетонним парканом (114 метрів). Таку ж дорогу прокладено і до нового кладовища на масиві Раднянівка, по обидва боки центрального заїзду (від вулиці Рози Люксембург) розбито місця для паркування автотранспорту, у перспективі – встановлення воріт. Узбіччя цього кладовища розчищено працівниками КП «СКГ», 

встановлено новий за-лізобетонний паркан, щоправда, хтось уже викрав з нього 3 секції – видно, немає для людей нічого святого. Зате інші сквиряни, згуртувавшись, за власні кошти встановили від дороги хвірточку, попередньо узгодивши проект з міською радою та взявши дозвіл. Багато змін відбулося і на кладовищі по вулиці Залізничній: комунальники прибрали і вивезли сміття, зрізали високі дерева, не пошкодивши могил та па-м’ятників, встановили новий залізобетонний паркан (44 метри). Особлива вдячність – бригаді ТОВ «Грона» - за вирізану поросль (справжні хащі) на старому польському кладовищі. Тепер у планах міської ради – загородити це місце поховання, щоб їх нащадки могли приїхати і вшанувати пам’ять предків. Доклав зусиль і приватний підприємець Валентин Григоренко, який прибрав місце біля Хреста жертвам Голодомору, привіз землі для майбутньої клумби, у перспективі буде вимощено доріжку.

Зусиллями працівників Сквирського РЕМу розчищено захисну смугу по вулиці Рози Люксембург – результат плідної співпраці з міською радою. Під керівництвом заступника начальника КП «СКГ» з питань благоустрою Сергія Музики по вулиці Богачевського споруджено  36 клумб. Існує результативна співпраця з районним центром зайнятості, де директором Світлана Кривуша, - до участі у громадських роботах залучено 10 безробітних, які білили дерева по вулиці Леніна, наводили порядок на міських кладовищах, у придорожніх смугах тощо.

Оксана Славінська.

Фото автора.

 



Категорія: Новини міста | Переглядів: 407 | Додав: Волоконська | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024