. 03 Червня 2016 - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Понеділок, 29.04.2024, 10:47
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » 2016 » Червень » 03

З початком спекотних сонячних днів, то тут, то там спалахують лісові пожежі.  Особливо різке збільшення кількості лісових пожеж спостерігається у весняно-літній засушливий період, тоді, коли багато людей відправляються на відпочинок на природу. Відтак, нерідко прогулянки в лісі та у лісопаркових зонах закінчуються лихом для зеленого багатства планети і великими проблемами для пожежників та лісників. У зв’язку з цим 03 червня працівники Сквирського районного сектору провели профілактичний рейдовий захід лісопарковими занами, так як вони прилягають до житлового сектру і як наслідок пожежа у лісопарковій зоні може призвести не тільки до пожежі у екосистемах але й у житловому секторі. А щоб населення району не забувало правила пожежної безпеки, працівниками ДСНС було розклеєно листівки та  вручено відповідні пам’ятки щодо дотримання правил пожежної безпеки під час перебування в лісі та природних екосистемах .

Шановні громадя ... Читати далі »

Категорія: Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій | Переглядів: 448 | Додав: Волоконська | Дата: 03.06.2016

2 та 3 червня в рамках проведення громадської акції «ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ!»  на територію 7-ДПРЧ м. Сквира прибули вихованці літніх дитячих шкільних таборів «Здоров’ятко» Сквирської ЗОШ № 1 та «Дружба» Сквирської ЗОШ №5 Працівниками ДСНС для них було проведено екскурсію по території пожежної частини. Рятувальники  розповіли  , що вогонь може бути не тільки другом, але й ворогом. При цьому діти отримали вичерпні відповіді на питання: як подається вода, яке обладнання знаходиться на пожежному автомобілі, як і для чого використовується, яким чином проводиться гасіння пожежі, як діяти при пожежі , продемонстрований бойовий одяг пожежного, як поводитися з небезпечними знахідками та інші. Також відбулася  бесіда з учнями по основам пожежної безпеки, роз’яснення питань безпеки життєдіяльності, дії під час виявлення небезпечних предметів, поводження в школі, в побуті, в лісі, на вулиці, під час відпочинку на водо ... Читати далі »


На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 № 179 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції (крім військовослужбовців, звільнених у запас або відставку)» в районі затверджено відповідний план заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції.

 

Ви маєте можливість пройти навчання, перенавчання або підвищення кваліфікації за рахунок коштів державного бюджету у професійно – технічних навчальних закладах, автошколах ТСОУ, навчально-курсових комбінатах, курсах водіїв тощо з терміном навчання до 12 місяців.

Для реалізації зазначених можливостей необхідно звернутися до управління соціального захисту населення за місцем проживання, які укладатимуть ... Читати далі »

Категорія: Новини міста | Переглядів: 367 | Додав: Волоконська | Дата: 03.06.2016

Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024