. 10 Червня 2016 - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Понеділок, 29.04.2024, 13:20
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » 2016 » Червень » 10

Аби не допустити пожеж на полях, фахівці Сквирського РС ГУ ДСНС перевіряють місця збирання та зберігання врожаю зернових культур. Сьогодні 10 червня було здійснено  виїзд  на господарства Сквирського району для перевірки виконання організаційних заходів протипожежного захисту в підготовчий період до збирання урожаю 2016 року.

Рятувальники Сквирщини наполягають на чіткому дотриманні правил пожежної безпеки, а саме: поля необхідно вчасно обкошувати та оборювати захисною смугою; забезпечити чергування пристосованої для пожежогасіння техніки і тракторів з плугом; техніку та місця для зберігання врожаю укомплектувати первинними засобами пожежогасіння; автомобілі, трактори, комбайни обладнати іскрогасниками, регулярно проводити огляди та профілактичні ремонти електрообладнання техніки. Продумана профілактична робота (в тому числі і обкошування та оборювання полів) забезпечить відмінний захист від пожеж.

Марина Денисенко, провідний інспектор Сквирського РС ГУ ДСНС ... Читати далі »

Категорія: Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій | Переглядів: 412 | Додав: Волоконська | Дата: 10.06.2016

Працівниками Сквирського районного сектору проведено комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання та інформаційно-роз’янювальну роботу серед населення Малолисовецької сільської ради, покликане підвищити обізнаність населення у правилах безпеки й тим самим зменшити статистику загорань. В ході запланованих заходів рятувальники провели протипожежний інструктаж з депутатським корпусом. Особливу увагу приділяли соціально незахищеним  та багатодітним сім’ям, інвалідам, які потребують соціальної підтримки. Перевірили стан печей, оглянули електроприлади та надали поради по безпечному їх використанню. Наголосили, щодо спалювання залишків сухої рослинності та сміття на власних подвір’ях, що може призвести до нищівних пожеж в екосистемах. І звичайно ж, співрозмовники обговорили правила поведінки на воді.. А щоб громадяни не забували правила пожежної безпеки, та правила відпочинку на воді їм було роздано тематичні листівки. Виявлені недоліки у житлових будинках рятуваль ... Читати далі »


10 червня в рамках проведення громадської акції «ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ!»  на територію 7-ДПРЧ м. Сквира прибули вихованці літнього дитячого шкільного табору «Калинка» Сквирської ЗОШ № 3. Працівниками ДСНС для них було проведено екскурсію по території пожежної частини. Рятувальники  розповіли  , що вогонь може бути не тільки другом, але й ворогом. При цьому діти отримали вичерпні відповіді на питання: як подається вода, яке обладнання знаходиться на пожежному автомобілі, як і для чого використовується, яким чином проводиться гасіння пожежі, як діяти при пожежі , продемонстрований бойовий одяг пожежного, як поводитися з небезпечними знахідками та інші. Також відбулася  бесіда з учнями по основам пожежної безпеки, роз’яснення питань безпеки життєдіяльності, дії під час виявлення небезпечних предметів, поводження в школі, в побуті, в лісі, на вулиці, під час відпочинку на водоймах та  проведений інструктаж правил пожежної ... Читати далі »


Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024