. Велопробіг до Дня незалежності та Дня Прапора - 2 Вересня 2014 - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Четвер, 02.05.2024, 20:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » 2014 » Вересень » 2 » Велопробіг до Дня незалежності та Дня Прапора
17:06
Велопробіг до Дня незалежності та Дня Прапора

    23 серпня центральна площа міста розквітла яскравими кольорами, серед яких переважали жовто-блакитні. Саме такими стрічками були прикрашенні велосипеди учасників велопробігу, який урочисто стартував від пам’ятника Тарасу Шевченку.

 

    Розпочав захід його ініціатор, тренер-вихователь ДНЗ «Сквирське ВПУ» Василь Дюбін, який щиро привітав усіх з державними святами – Днем незалежності та Днем Прапора, оголосив девіз велопробігу – «За мир в Україні», повідомив маршрут, коротко ознайомив з правилами безпеки вуличного руху.

    До слова запрошено міського голову  Віталія Писаренка, який поздоровив присутніх з головними святами української державності – Днем незалежності та Днем Прапора, побажав учасникам велопробігу бадьорості, непохитної віри у щасливе майбутнє, натхнення та оптимізму, запевнив спортсменів у тому, що міська рада і надалі підтримуватиме ініціативи молоді, які сприяють утвердженню здорового способу життя, допомагають усвідомити свою приналежність до вагомих подій, які відбуваються у нашому суспільстві. Міський голова особисто взяв участь у заході на спортивному велосипеді. Патріотичного піднесення побажав кожному перший заступник міського голови Володимир Добровольський, який разом зі своєю сім’єю долучилися до перегонів.

    Почесне право підняти Прапор України надано кращим спортсменам-велосипедистам Сквирщини Олександру Жураківському та Павлу Гашенку.  Піднімали Знамено під акапельне виконання Гімну України всіма присутніми.

    Отримавши команду «Старт!» учасники велопробігу виїхали на маршрут по місту у супроводі автомобіля служби ВДАІ у Сквирському районі та карети швидкої медичної допомоги.

    На фініші спортсменів зустрічали міський голова Віталій Писаренко зі своєю командою, завідувач сектору молоді та спорту РДА Ігор Голуб, викладач ВПУ Володимир Яскір, які почастували всіх солодощами, печивом місцевого виробника ТОВ «Грона»,мінеральною водою. Найстаршій учасниці велопробігу Любові Яровій, наймолодшому – Богдану Лисюку (на знімку в центрі) були вручені заохочувальні призи – жовто-блакитні спортивні рюкзаки.

   

Після короткого перепочинку спортсмени старшої вікової групи продовжували велопробіг до села Буки, де сфотографувалися на пам’ять і втомлені, але щасливі повернулися додому.   

 

Оксана СЛАВІНСЬКА.

На знімках: миттєвості велопробігу.

                                                                                                                     Фото автора та Олексія БОЛТІВЦЯ

Переглядів: 624 | Додав: skvira | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Пошук

Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024