. Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Субота, 27.04.2024, 22:09
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій

 Пожежа

 22.01.15р. 0 08 год. 14 хв.  на пункт зв’язку 7- Державної пожежно-рятувальної частини  м.  Сквира надійшло повідомлення про загорання господарчої будівлі за адресою с. Самгородок,  вул. Шкільна. Черговий караул рятувальників негайно виїхав до місця виклику. По прибуттю  було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю господарчої будівлі. Господарі до прибуття  підрозділу ДСНС евакуювали домашню худобу. Внаслідок  пожежі вогнем знищено покрівлю  по всій площі, проте в  результаті чітких та професійних  дій працівників ДСНС вдалося  врятувати житловий будинок. 

                ... Читати далі »

Категорія: Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій | Переглядів: 428 | Додав: Волоконська | Дата: 22.01.2016

Умови проведення

Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та живопису

на протипожежну і  техногенну тематику

1. Загальні положення

З метою формування у дітей культури поводження з вогнем, залучення до дій, спрямованих на запобігання пожежам, іншим техногенним явищам та навчання діям в умовах надзвичайних ситуацій ДПТ України спільно з ДСНС України та редакцією журналу «Пожежна та техногенна безпека»  проводиться Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку та живопису на протипожежну і техногенну тематику.

 

2. Основні завдання конкурсу:

  • розвиток творчих здібностей дітей, підвищення художньо – естетичного рівня робіт на протипожежну і техногенну тематику;
  • формування у дітей культури поводження з вогнем, залучення до ... Читати далі »

 Фахівцями Сквирського районного сектору  Державної служби України з надзвичайних  ситуацій спільно з працівниками служб Київобленерго, Київоблгаз, управління соціального  захисту та депутатами міської ради проведено комплексне пожежно-профілактичне  відпрацювання та інформаційно-роз’янювальну роботу серед населення міста Сквира . В  ході заходу здійснено обхід домоволодінь багатодітних та сімей які опинилися в складних  життєвих умовах, одиноких людей та інвалідів, проінструктовано населення щодо правил  безпеки у осінньо-зимовий періодд як у побуті, так і на вулиці. Під час обходів учасники  заходу спілкувались з жителями та давали поради по безпечному їх використанню у  пожежонебезпечний період. А щоб господарі не забували правила пожежної безпеки в  побуті їм було роздано тематичні листівки. Також значна увага приділялась наявн ... Читати далі »


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Шановні рибалки!

  Зимова підлідна ловля риби потребує особливо суворого дотримання правил     поводження на льоду:

  • не пробивайте поруч себе багато лунок;
  • не збирайтесь великими групами в одному місці;
  • не ловіть рибу поблизу вимоїн та занадто далеко від берега ... Читати далі »

               Про небезпеку куріння не говорить хіба що ледачий. Однак, ця найбільш  поширена серед населення пагубна звичка продовжує вбивати здоров'я нації, доволі  часто забираючи в людини найцінніше – життя. Тільки в Україні нікотин щодня забирає  тисячу життів.

             Однак, не дивлячись на заборони та відверто кажучи сумнівні переваги  куріння,  люди продовжують зловживати тютюнопалінням і далі. І якщо, за словами лікарів, цигарки вбивають повільно, то рятувальники ДСНС вже знають напевно – необережність під час паління може коштувати людині життя.

Від недбало кинутого недопалка може загорітися тканина, паперові вироби та інші горючі матеріали. А враховуючи те, що зазвичай ситуацію підігрівають вжиті алкогольні напої, фінал цієї нікотиново-алкогольної повіст ... Читати далі »


Рятувальники 7- Державної пожежно-рятувальної частини дбають про безпеку вірян під час святкування Водохреща, яке відсвяткували 19 січня. З нагоди великого християнського свята люди  занурюювалися у хрещенську воду, щоб укріпити духовні та фізичні сили.

Основне діяння відбулося на березі річки Сквирка. Працівники Служби «101», забезпечені усім необхідним рятувальним обладнанням, вживали вичерпних заходів, щоб не допустити нещасних випадків на воді та переохолоджень. Також рятувальники скористалися нагодою ще раз нагадати правила безпеки на водоймах взимку усім учасникам свята. А ще -- озвучили основні правила купання для «моржів».                        ... Читати далі »


« 1 2 ... 6 7 8
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024