. Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Субота, 27.04.2024, 16:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій

Категорія: Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій | Переглядів: 423 | Додав: Волоконська | Дата: 24.02.2016

Щодо виявлення вибухонебезпечних предметів

Шановні громадяни та керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів просимо Вас пам’ятати дії при виявленні вибухонебезпечних предметів:

  • про знахідку вибухонебезпечного предмету необхідно терміново повідомити місцеві органи державної влади (сільради , райвійськкомати, відділення міліції, відділи з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення),  а також за телефонами 101, 102.
  • Зупинити будь-які роботи в районі небезпечного місця. Ні в якому разі не чіпайте підозрілий предмет.
  • Організуйте охорону небезпечного місця.
  • Не допускайте сторонніх осіб до небезпечного предмету, доки не п ... Читати далі »

Звернення до батьків!

За статистикою в нашій країні внаслідок нещасних випадків загибель дітей щороку зростає! Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека. Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки – може стати причиною сумних та трагічних наслідків. 

Скавирський РС ГУ ДСНС України у Київській області закликає батьків: не залишайте своїх дітей без нагляду. Неодноразово рятувальники  надавали допомогу батькам, чиї діти опинились зачиненими у квартирі. Причини  таких ситуацій різні, але факт залишається фактом. Одне з найперших правил безпеки для батьків, які виходять з квартири – завжди мати при собі ключі від оселі. Часто через нехтування ним діти стають заручниками квартир та будинків, де, окрім психологічної травми, сприч ... Читати далі »



З метою вироблення в учнів умінь, навичок грамотно й чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я та життя  у Великополовецькому НВК о 1230 прозвучав сигнал учбової тривоги і всі учасники навчально-виховного процесу організовано та за планом залишили приміщення закладу. 

Учні разом з учителями та шкільними працівниками вишикувались у безпечній зоні поблизу школи. 

У актовому залі фахівці Сквирського РС ГУ ДСНС провели з школярами бесіди на теми: дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій, пожежна безпека у побуті, в школі,  безпека на зледенілих водоймах, електробезпека у вашій домівці, вибухонебезпечні і підозрілі предмети.  

З учнями 9-11 класів прове ... Читати далі »


Працівниками Сквирського районного сектору проведено комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання та інформаційно-роз’янювальну роботу серед населення Великополовецької сільської ради. 

В ході заходу здійснено обхід домоволодінь багатодітних та сімей які опинилися в складних життєвих умовах, одиноких людей та інвалідів, проінструктовано населення щодо правил безпеки у зимовий період як у побуті, так і на вулиці. 

Під час обходів інспектори спілкувались з жителями, перевіряли стан печей, оглядали електроприлади та давали поради по безпечному їх використанню ... Читати далі »


Запрошуємо на навчання молодь Сквирщини!

Серед безлічі вищих навчальних закладів є такі, що готують майбутніх фахівців рятувальної справи це Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси), Національний університет цивільного захисту (м. Харків) та Львівський державний університет безпеки життєдіяльності (м. Львів), які готують висококваліфікованих фахівців рятувальної справи за освітньо – кваліфікаційними рівнями «магістр», «спеціаліст», «бакалавр», «молодший спеціаліст».

Вступ до ВНЗ ДСНС України здійснюється за конкурсом на підставі результатів зовнішнього незалежного оцінювання знань кандидатів на навчання та вступних випробувань з фізичної підготовки.

Майбутні рятівники повинні бути здоровими, мати добру фізичну підготовку та знання з профільних предметів: математика, фізика, українська мова та література.

При успішному проходже ... Читати далі »


08 лютого  14год 14 хв на пульт зв’язку 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Сквира надійшло повідомлення про загорання господарчої будівлі   в  с. Руда. Черговий караул  негайно виїхав до місця виклику. По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено сіно складене на горищі будівлі на площі 30 м.кв. Завдяки умілим діям рятувальників вдалося вчасно ліквідувати загорання та врятувати поряд розташовані житловий будинок та ще одну господарчу будівлю.

 Під час пожежі господарка в паніці втрачала свідомість, тому фахівцями ДСНС надано першу медичну допомогу та викликано карету швидкої допомоги.

... Читати далі »


 Профорієнтація є вкрай потрібною роботою - адже є багато школярів, котрі 

 вагаються у виборі майбутньої професії, не здогадуються про існування  навчальних закладів системи ДСНС України. І отримуючи відповідну  інформацію молодим людям легше зорієнтуватися та зупинити свій вибір на  певному навчальному закладі для здобуття омріяного фаху. Так  фахівці  Державної служби України з надзвичайних ситуацій завітали до  старшокласників Сквирської ЗОШ №1 № 2 та Сквирського ліцею м. Сквира

... Читати далі »


 Співробітники Сквирського РС  провели профілактичний рейд на зледенілих водоймах.  Рятувальники нагадали громадянам правила безпечної поведінки на льоду.

 «У період підвищення температури повітря починається танення криги, тому вихід на лід  особливо небезпечний. Цінуйте своє життя! – наголошували співробітники Служби порятунку  «101».

 Під час проведення профілактичних бесід, любителям зимової риболовлі роз’яснили правила  надання допомоги потерпілому на льоду.

 Також, щоб люди завжди пам’ятали про правила безпечної поведінки на льоду, виконання  допоможе зберегти здоров’я, чи навіть життя, рятувальники вручали грома ... Читати далі »


« 1 2 ... 5 6 7 8 »
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024