. Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій - Офіційний сайт Сквирської міської ради


П`ятниця, 10.05.2024, 12:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій

Фахівцями Сквирського РС ГУ ДСНС проведено навчання з працівниками Сквирського лісництва ДП «Білоцерківське лісове господарство» з метою забезпечення протидії пожежам у лісових масивах, забезпечення постійного моніторингу за станом пожежної безпеки, а також проведення роботи з їх запобігання шляхом безумовного виконання правил пожежної безпеки лісокористувачами під час пожежонебезпечного період 2016 року. Особливу увагу приділено проблемному питанню щодо особливості гасіння лісових пожеж та щодо необхідності придбання допоміжної техніки у лісове господарство для гасіння пожеж. Працівниками Сквирського лісництва  було продемонстровано навички дій при гасінні умовної пожежі в лісі за допомогою ранцевих протипожежних комплектів. Також рятувальники провели роз’яснення деяких пунктів Наказу Державн ... Читати далі »

Категорія: Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій | Переглядів: 366 | Додав: Волоконська | Дата: 13.04.2016

17 квітня відзначається День пожежної охорони

Шановні колеги!

Дорогі ветерани пожежної охорони!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем пожежної охорони!

Професія пожежного – це самовіддана праця і постійний ризик власним життям заради безпеки людей та держави в цілому. Ви щодня на варті та завжди перші там, де необхідна допомога.

Щиро дякую всьому особовому складу органів та підрозділів системи ДСНС України за високий професіоналізм, сумлінність та відповідальне ставлення до своїх службових обов’язків.

Низький уклін та найтепліші слова подяки вам, дорогі ветерани пожежної охо ... Читати далі »


На виконання  наказу територіального органу державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки Сквирського району  Київської області від  21 березня 2016 року № 7 фахівцями Сквирського РС ГУ ДСНС 

України у Київській області проводяться перевірки додержання та виконання вимог законодавства у сферах пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту суб’єктами господарювання з високим ступенем ризику  Сквирського району. 

... Читати далі »


Розпочато  Тиждень  знань основ безпеки життєдіяльності тому працівниками Сквирського РС ГУ ДСНС було проведено уроки пожежної безпеки та бесіди щодо дій у разі виникнення пожежі серед учнів ДНЗ «Сквирське вище професійне училище». Під час бесід було порушено такі теми, як дії на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, аварій з вибухами і пожежами по дотриманню пожежної безпеки в побуті, на воді,в лісі, а також при виявленні небезпечних підозрілих предметів. Продемонстровано відеоролики «Дії населення при виникненні пожеж та надзвичайних ситуацій » та «Небезпечні знахідки».

... Читати далі »


В наш час дуже важливо інформувати молоде покоління про те, як запобігти виникненню біди, як поводитись в екстремальних ситуаціях. З цією метою 11 квітня  в Шамраївському НВК відбулася шкільна лінійка з якої розпочато  Тиждень  знань основ безпеки життєдіяльності. Представники ДСНС Сквирського РС провели з учнями бесіди по дотриманню пожежної безпеки в побуті, на воді,в лісі та  під час знаходження небезпечних знахідок. Школярі уважно слухали , а по закінченню бесіди задавали питання   щодо дій в різних ситуаціях – під час буревію, сильного шквального вітру, що робити при загоранні лісу. Діти поділилися з знаннями правил пожежної безпеки які здобули в школі, та розповіли як батьки проводять з ними бесіду на протипожежну тематику. Також вручено листівки на тему безпеки в весняно-літній період та безпечної експлуатації електроприладів.&n ... Читати далі »


У залі засідань райдержадміністрації відбулась нарада із сільськими головами Сквирського району. Фахівці Сквирського РС ГУ ДСНС довели до відома всім присутнім про ріст виникнення пожеж у житловому секторі, нагадали завдання виконавчих комітетів міської, сільських рад щодо сталого функціонування систем життєзабезпечення населення району, недопущення виникнення надзвичайних ситуацій у пожежнонебезпечний весняно-літній період. Зокрема наголошено про заборону спалювання спалювання залишків сухої рослинності та сміття на власних подвір’ях, так як це може призвести до загорання трав’яного настилу природних екосистем та виникнення лісових пожеж.

... Читати далі »


30.03.2016р о 09:50 до оперативно-диспетчерського пункту Сквирського району надійшло повідомлення про пожежу в приватній господарчій будівлі, за адресою:с. Великополовецьке Садове товариство Воронечі. На подію виїхаввідділення,чергорвий караул 7-ДПРЧ.

По прибуттю рятувальників на місце розвідкою  встановленогорить господарча будівля.В результаті пожежі господарчу будівлю знищено повністю. Під час пожежі врятовано поряд розташований дачний будинок. Причина необережне поводження з вогнем під час спалювання сміття господаркою.

Рятувальники закликають, прибираючи дачну ділянку, не спалюйте суху траву, опале листя й сміття. Органічні відходи краще зберіть докупи й покладіть до компостної ями. А вивіз побутових відходів залиште спеціальним службам, з якими треба укласти відповідний договір. В іншому разі Ви ризикуєте спопелити ціл ... Читати далі »


30.03.2016р о 06:30 до оперативно-диспетчерського пункту Сквирського

району надійшло повідомлення про пожежу в ... Читати далі »


 

Шановні Сквиряни, не провокуйте пожежі в екосистемах!

Навесні актуальною стає проблема великої кількості загорань сухої трави і сміття. Адже люди, пораючись на городі або вибираючись на відпочинок у ліс, не думають про наслідки своїх дій. Один викинутий недопалок або незагашений сірник може спричинити масштабну пожежу – горітимуть цілі гектари лісових насаджень чи сухостою.

Шкода від пожеж в екосистемах чимала – вогонь може завдати великих збитків, знищуючи майно громадян. Страждають і самі люди, вдихаючи токсичний дим. Утім особливо потерпає довкілля, адже полум’я знищує родючий шар ґрунту. І всього цього м ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 6 7 8 »
Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024