. Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій - Офіційний сайт Сквирської міської ради


П`ятниця, 10.05.2024, 21:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій

До уваги забудовників ! Щодо одержання технічних умов до інженерного забезпечення об’єкта будівництва.

 

Для отримання кваліфікованої консультаційної допомоги під час проектування та будівництва пропонуємо Вам звертатися до органів державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки щодо видачі технічних умов до інженерного забезпечення та розгляду проектної документації.   

Технічні умови надаються безоплатно на добровільних засадах  за зверненням фізичних чи юридичних осіб Державною службою України  з надзвичайних ситуацій (далі - ДСНС України) та її територіальними органами.

Для одержання технічних умов фізична ... Читати далі »

Категорія: Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій | Переглядів: 361 | Додав: Волоконська | Дата: 16.05.2016

13.05.2016 року в актовому залі Володарського відділення поліції НП ГУ в Київській області відбулася кущова , керівництва поліції та фахівцями ДСНС України Сквирського, Володарського, Ставищанського та Тетіївського районів. 

Одним з головних питань наради було питання щодо попередження та ліквідація виникнення пожеж в лісових масивах у весняно-літній пожежонебезпечний період 2016 року на території вище вказаних районів. 

 Фахівцями ДСНС було наголошено про забезпечення під’їздів до природних водоймищ у лісових масивах, створення нових та поновлення старих мінералізованих смуг, забезпечення лісників ... Читати далі »


Запобігти, врятувати, допомогти 

 

 

 

 

 

 


Незабаром Великдень!

Шановні жителі Сквирщини незабаром відбудеться святкування Великодня. Слід пам’ятати, що церкви та храми відносяться до особливо пожежонебезпечних об’єктів з масовим перебуванням людей, а основної небезпекою є використання відкритого вогню у вигляді свічок та лампадок. Тому тримаючи свічку в руках, необхідно слідкувати за тим, щоб вогонь не потрапив на власні або чужі речі, які можуть миттєво спалахнути. Після служби більшість людей несуть лампадки та запалені свічки додому. Залишені без нагляду церковні атрибути є однією з найпоширеніших причин виникнення пожеж під час святкування Великодня. 

Тому рятувальники Сквирського району звертаються до священнослужителів і ві ... Читати далі »


Працівниками Сквирського районного сектору 22.04.2016р. проведено комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання та 

інформаційно-роз’янювальну роботу серед населення Пищиківської сільської ради. 

Основні питання, на які зверталась увага власників будинків, стосувалися експлуатації печей, газових 

та нагрівальних приладів, а також 

зберігання горючих матеріалів, дров. 

Найбільша увага, як завжди, була прикута до багатодітних сімей та осіб “категорії ризику” – одиноких літніх та ... Читати далі »


В наш час дуже важливо інформувати молоде покоління про те, як запобігти виникненню біди, як поводитись в екстремальних ситуаціях. З цією метою 03 березня в рамках проведення  на територію 7-ДПРЧ м. Сквира прибули учні Сквирського НВК.

Дітлахи відвідали "Меморіал пам'яті" загиблим співробітникам пожежної охорони під час ліквідації аварії на ЧАЕС, який був створений не території частини у 2002 році. Працівниками ДСНС для них було проведено екскурсію по території пожежної частини. Рятувальники  розповіли  , що вогонь може бути не тільки другом, але й ворогом.

 

При цьому діти отримал ... Читати далі »


Незабаром Великдень – це свято традиційно пов'язане зі скупченням великої кількості людей та масовим використанням ними відритого вогню, зокрема свічок.  Культові споруди належать до пожежонебезпечних будівель і є об'єктами з масовим перебуванням людей. Ці споруди зазвичай становлять історичну, культурну, архітектурну та духовну цінність. 

Крім цього, старі культові споруди переважно зведені з використанням дерев'яних матеріалів. Пожежі, що виникають у таких спорудах, є резонансними, завдають як матеріальних, так і великих моральних збитків державі та суспільству. Тому співробітниками Сквирського РС ДСНС рекомендаційні листи щодо стану пожежної та техногенної безпеки культових споруд, які будуть задіяні під час підготовки та проведення святкових заході ... Читати далі »


В наш час дуже важливо інформувати молоде покоління про те, як запобігти виникненню біди, як поводитись в екстремальних ситуаціях. 

В рамках Тижня безпеки життєдіяльності представники ДСНС Сквирського РС провели з учнями 4-6-х класів Загальноосвітньої школи №2     м. Сквира бесіди по дотриманню пожежної безпеки в побуті, на воді,в лісі, під час знаходження небезпечних знахідок, проведені заняття з вмінь застосовувати засоби індивідуального захисту та дій в надзвичайних ситуаціях ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 6 7 8 »
Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024