. Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Неділя, 28.04.2024, 03:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій

9 червня в рамках проведення громадської акції «ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ!»  на територію 7-ДПРЧ м. Сквира прибули вихованці літнього дитячого шкільного табору «Дзвіночок» Сквирської ЗОШ № 2. Працівниками ДСНС для них було проведено екскурсію по території пожежної частини. Рятувальники  розповіли  , що вогонь може бути не тільки другом, але й ворогом. При цьому діти отримали вичерпні відповіді на питання: як подається вода, яке обладнання знаходиться на пожежному автомобілі, як і для чого використовується, яким чином проводиться гасіння пожежі, як діяти при пожежі , продемонстрований бойовий одяг пожежного, як поводитися з небезпечними знахідками та інші. Також відбулася  бесіда з учнями по основам пожежної безпеки, роз’яснення питань безпеки життєдіяльності, дії під час виявлення небезпечних предметів, поводження в школі, в побуті, в лісі, на вулиці, під час відпочинку на водоймах та  проведений інструктаж правил пожежної ... Читати далі »

Категорія: Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій | Переглядів: 363 | Додав: Волоконська | Дата: 09.06.2016

З початком спекотних сонячних днів, то тут, то там спалахують лісові пожежі.  Особливо різке збільшення кількості лісових пожеж спостерігається у весняно-літній засушливий період, тоді, коли багато людей відправляються на відпочинок на природу. Відтак, нерідко прогулянки в лісі та у лісопаркових зонах закінчуються лихом для зеленого багатства планети і великими проблемами для пожежників та лісників. У зв’язку з цим 03 червня працівники Сквирського районного сектору провели профілактичний рейдовий захід лісопарковими занами, так як вони прилягають до житлового сектру і як наслідок пожежа у лісопарковій зоні може призвести не тільки до пожежі у екосистемах але й у житловому секторі. А щоб населення району не забувало правила пожежної безпеки, працівниками ДСНС було розклеєно листівки та  вручено відповідні пам’ятки щодо дотримання правил пожежної безпеки під час перебування в лісі та природних екосистемах .

Шановні громадя ... Читати далі »


2 та 3 червня в рамках проведення громадської акції «ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ!»  на територію 7-ДПРЧ м. Сквира прибули вихованці літніх дитячих шкільних таборів «Здоров’ятко» Сквирської ЗОШ № 1 та «Дружба» Сквирської ЗОШ №5 Працівниками ДСНС для них було проведено екскурсію по території пожежної частини. Рятувальники  розповіли  , що вогонь може бути не тільки другом, але й ворогом. При цьому діти отримали вичерпні відповіді на питання: як подається вода, яке обладнання знаходиться на пожежному автомобілі, як і для чого використовується, яким чином проводиться гасіння пожежі, як діяти при пожежі , продемонстрований бойовий одяг пожежного, як поводитися з небезпечними знахідками та інші. Також відбулася  бесіда з учнями по основам пожежної безпеки, роз’яснення питань безпеки життєдіяльності, дії під час виявлення небезпечних предметів, поводження в школі, в побуті, в лісі, на вулиці, під час відпочинку на водо ... Читати далі »


31 травня у зв’язку з трагічними подіями та резонансною пожежею у Броварському районі  та на  виконання протокольного рішення від 30.05.2016 засідання постійної комісії облдержадміністрації з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 Сквирського району     затверджено перелік об’єктів з цілодобовим та тимчасовим перебуванням людей (лікувальні заклади, будинки пристарілих, тощо) на території Сквирського району для обстеження робочою групою. З метою недопущення виникнення пожеж у місцях з постійним та тимчасовим перебуванням людей на території району робочою групою проведено рейдові перевірки вище вказаних об’єктів.


18 травня 2015 року в Сквирській ЗОШ № 1 проведено комплексне об’єктове тренування при виникненні умовної пожежі в учбовому корпусі навчального закладу. У ході тренування прийняли участь служби цивільного захисту і аварійні служби району, відпрацьовано практичні навички з евакуації персоналом і учнями навчального закладу. Згідно схеми оповіщення зазначені служби прибули на місця навчань вчасно та оперативно реагували на ліквідацію умовної аварійної ситуації. Після тренувань фахівці ДСНС провели з учнями школи профілактичну бесіду щодо безпечного відпочинку в лісі та поблизу водойм.

За ходом проведення тренувань спостерігали перший заступник голови Сквирської районної державної адміністрації Славінська О. В., начальник ... Читати далі »


В наш час дуже важливо інформувати молоде покоління про те, як запобігти виникненню біди, як поводитись в екстремальних ситуаціях. 

З цією метою 18 травня в рамках проведення громадської акції «ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ!»  рятувальники завітали на територію школи м. Сквира, а учні ліцею прибули на території 7- ДПРЧ м. Сквира. 

  Рятувальники  розповіли  , що вогонь може бути не тільки другом, але й ворогом. 

При цьому діти отримали вичерпні відповіді на питання: 

як подається вода, яке обладнання знаходиться ... Читати далі »


На виконання  Кодексу цивільного захисту фахівцями Сквирського РС ГУ ДСНС України у Київській області проводяться перевірки додержання та виконання вимог законодавства у сферах пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту суб’єктами господарювання з високим ступенем ризику  Сквирського району. Під час перевірок персоналу об’єктів було наголошено про основні правила евакуації працюючих  з будівель об’єкту в умовах надзвичайної ситуації, а також проведено інструктаж  з персоналом  основних правил пожежної безпеки на об’єктах . Перевірками встановлено, що на об’єктах  проводиться значна  робота по забезпеченню протипожежного захисту підприємств , але, разом з тим, ряд заходів, що пропонувалися приписами органу державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки,  за ... Читати далі »


З початком спекотних сонячних днів, то тут, то там спалахують лісові пожежі.  Особливо різке збільшення кількості лісових пожеж спостерігається у весняно-літній засушливий період, тоді, коли багато людей відправляються на відпочинок на природу. Відтак, нерідко прогулянки в лісі закінчуються лихом для зеленого багатства планети і великими проблемами для пожежників та лісників. У зв’язку з цим 09 травня працівники Сквирського районного сектору провели профілактичний рейдовий захід найбільш небезпечних у пожежному відношенні лісових ділянок, а також здійснили контроль за дотриманням вимог пожежної безпеки та природоохоронного законодавства господарствами та населенням. А щоб населення району не забувало правила пожежної безпеки, працівниками ДСНС було розклеєно листівки та  вручено відповідні пам’ятки щодо дотримання правил пожежної безпеки під час перебування в лісі.

Ша ... Читати далі »


Співробітники Сквирського РС  провели та нагадали громадянам правила безпечної поведінки на водних об’єктах.

Під час проведення профілактичних бесід, любителям риболовлі та відпочиваючим роз’яснили правила надання допомоги потопаючому.

Також, щоб люди завжди пам’ятали про правила безпечної поведінки під час купання, виконання яких допоможе зберегти здоров’я, чи навіть життя, рятувальники вручали громадянам тематичні листівки.

Рятівники готові надати допомогу людям, які опиняться в небезпеці, але нагадують, що життя і здоров’я громадян залежить, у першу чергу, від їхньої уважності та обережності.

       &nbs ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 ... 7 8 »
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024