. Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій - Офіційний сайт Сквирської міської ради


Субота, 27.04.2024, 19:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Новини Сквирська міська рада [151]
Новини міста [130]
Новини КП "Сквирське комунальне господарство" [34]
Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій [78]
Новини пенсійного фонду України у Сквирському районі [17]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реклама

Головна » Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій

Сквирський район:  автодорога Сквира - Кривошиїнці

28 червня 0 05: 20 до оперативно-диспетчерського пункту 7-ДПРЧ м. Сквира надійшло повідомлення про загорання автомобіля на автодорозі Сквира - Кривошиїнці .

На подію виїхав чергорвий караул 7-ДПРЧ. По прибуттю рятувальників на місце розвідкою встановлено, що горить моторний відсік легкового автомобіля ВАЗ 21063. Керівником гасіння пожежі прийнято рішення на гасіння пожежі подати 1 ств Б.

Локалізація о 05:32, ліквідація о 05:37. На пожежі працювали 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

В результаті пожежі пошкоджено моторний відсік автомобіля. 

Ймовірна причина коротке замикання електропрово ... Читати далі »

Категорія: Повідомлення Районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій | Переглядів: 373 | Додав: Волоконська | Дата: 29.06.2016

З метою забезпечення належної організації літнього відпочинку та оздоровлення громадян, у тому числі дітей, у 2016 році, забезпечення дотримання в оздоровчих закладах вимог пожежної, техногенної безпеки та запобігання пожежам Сквирським РС ГУ ДСНС проведено огляд табору «Росич» для літнього відпочинку дітей  на базі Чубинецького навчально-виховного комплексу . Особлива увага зверталася на стан електрогосподарства,  зовнішнього протипожежного водопостачання, шляхів евакуації, забезпеченість первинними засобами пожежогасіння та знання персоналу правил пожежної безпеки та безпечної евакуації. Є окремі питання , які потребують вдосконалення, але загалом стан об’єкта – задовільний. Відпочиваючим дітлахам та працівникам табору рятувальники провели урок безпеки та профілактичну бесіду. Фахівці ДСНС пояснили основні правила по дотримання пожежної безпеки в таборі, під час відпочинку на водних об’єктах, в лісі, під час знаходження небезпечних знахідок. ... Читати далі »


Аби не допустити пожеж на полях, фахівці Сквирського РС ГУ ДСНС перевіряють місця збирання та зберігання врожаю зернових культур. Протягом червня  було здійснено  виїзди  на господарства Сквирського району для перевірки виконання організаційних заходів протипожежного захисту в підготовчий період до збирання урожаю 2016 року.

Рятувальники Сквирщини наполягають на чіткому дотриманні правил пожежної безпеки, а саме: поля необхідно вчасно обкошувати та оборювати захисною смугою; забезпечити чергування пристосованої для пожежогасіння техніки і тракторів з плугом; техніку та місця для зберігання врожаю укомплектувати первинними засобами пожежогасіння; автомобілі, трактори, комбайни обладнати іскрогасниками, регулярно проводити огляди та профілактичні ремонти електрообладнання техніки. Продумана профілактична робота (в тому числі і обкошування та оборювання полів) забезпечить відмінний захист від пожеж.

Марина Денисенко, провідний і ... Читати далі »


Рятувальники проводять перевірку місць масового відпочинку населення на водних об'єктах

З настанням купального сезону значно збільшилась кількість загиблих на водних об’єктах. Працівниками Сквирського РС ГУ ДСНС було проведено повторні рейдові перевірки місць масового відпочинку населення на водних об'єктах. В місцях, заборонених для купання, встановлено заборонні знаки. Як свідчить статистичні дані основні причини загибелі громадян на воді є купання у непристосованих для цього місцях, купання в нетверезому стані та порушення правил поведінки під час перебування на водних об’єктах.

А щоб люди завжди пам’ятали про правила безпечної поведінки під час купання, виконання яких допоможе зберегти здоров’я, чи навіть життя, рятувальники з відпочиваючими провели інструктаж по безпеці на воді та роздали листівки на відповідну тему, а також наголошено що в даному місці купання заборонено. Рятівники готові надати допомогу людям, які опиняться в ... Читати далі »


Шановні жителі Сквирщини, незабаром відбудеться  святкування Дня Святої Трійці та Дня Конституції України, під час даного заходу буде велике скупчення людей, тому нам не потрібно пам’ятати про елементарні правила безпечної поведінки  в натовпі:

- головне завдання в натовпі – не впасти. Якщо тебе збили з ніг і ти впав на землю, спробуй звернутися клубком і захистити голову руками, прикриваючи потилицю. При будь–якій можливості треба спробувати  встати на ноги.

- будьте уважним та передбачливими;

-  не дозволяйте дітям привабливі та водночас небезпечні забави з петардами, саморобними хлопавками, феєрверками, салютами та іншими вогненебезпечними предметами;

- не привертати до себе уваги висловлюваннями політичних, релігійних та інших симпатій;

- не наближайтеся до груп осіб, які поводять себе агресивно;

& ... Читати далі »


10 червня в рамках проведення громадської акції «ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ!»  на територію 7-ДПРЧ м. Сквира прибули вихованці літнього дитячого шкільного табору «Мрія»                              

Сквирського НВК № 4. Працівниками ДСНС для них було проведено екскурсію по території пожежної частини. Рятувальники  розповіли  , що вогонь може бути не тільки другом, але й ворогом. При цьому діти отримали вичерпні відповіді на питання: як подається вода, яке обладнання знаходиться на пожежному автомобілі, як і для чого використовується, яким чином проводиться гасіння пожежі, як діяти при пожежі , продемонстрований бойовий одяг пожежного, як поводитися з небезпечними знахідками та інші. Також відбулася  бесіда з учнями по основам пожежної безпеки, роз’яснення питань безпеки життєдія ... Читати далі »


Аби не допустити пожеж на полях, фахівці Сквирського РС ГУ ДСНС перевіряють місця збирання та зберігання врожаю зернових культур. Сьогодні 10 червня було здійснено  виїзд  на господарства Сквирського району для перевірки виконання організаційних заходів протипожежного захисту в підготовчий період до збирання урожаю 2016 року.

Рятувальники Сквирщини наполягають на чіткому дотриманні правил пожежної безпеки, а саме: поля необхідно вчасно обкошувати та оборювати захисною смугою; забезпечити чергування пристосованої для пожежогасіння техніки і тракторів з плугом; техніку та місця для зберігання врожаю укомплектувати первинними засобами пожежогасіння; автомобілі, трактори, комбайни обладнати іскрогасниками, регулярно проводити огляди та профілактичні ремонти електрообладнання техніки. Продумана профілактична робота (в тому числі і обкошування та оборювання полів) забезпечить відмінний захист від пожеж.

Марина Денисенко, провідний інспектор Сквирського РС ГУ ДСНС ... Читати далі »


Працівниками Сквирського районного сектору проведено комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання та інформаційно-роз’янювальну роботу серед населення Малолисовецької сільської ради, покликане підвищити обізнаність населення у правилах безпеки й тим самим зменшити статистику загорань. В ході запланованих заходів рятувальники провели протипожежний інструктаж з депутатським корпусом. Особливу увагу приділяли соціально незахищеним  та багатодітним сім’ям, інвалідам, які потребують соціальної підтримки. Перевірили стан печей, оглянули електроприлади та надали поради по безпечному їх використанню. Наголосили, щодо спалювання залишків сухої рослинності та сміття на власних подвір’ях, що може призвести до нищівних пожеж в екосистемах. І звичайно ж, співрозмовники обговорили правила поведінки на воді.. А щоб громадяни не забували правила пожежної безпеки, та правила відпочинку на воді їм було роздано тематичні листівки. Виявлені недоліки у житлових будинках рятуваль ... Читати далі »


10 червня в рамках проведення громадської акції «ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ!»  на територію 7-ДПРЧ м. Сквира прибули вихованці літнього дитячого шкільного табору «Калинка» Сквирської ЗОШ № 3. Працівниками ДСНС для них було проведено екскурсію по території пожежної частини. Рятувальники  розповіли  , що вогонь може бути не тільки другом, але й ворогом. При цьому діти отримали вичерпні відповіді на питання: як подається вода, яке обладнання знаходиться на пожежному автомобілі, як і для чого використовується, яким чином проводиться гасіння пожежі, як діяти при пожежі , продемонстрований бойовий одяг пожежного, як поводитися з небезпечними знахідками та інші. Також відбулася  бесіда з учнями по основам пожежної безпеки, роз’яснення питань безпеки життєдіяльності, дії під час виявлення небезпечних предметів, поводження в школі, в побуті, в лісі, на вулиці, під час відпочинку на водоймах та  проведений інструктаж правил пожежної ... Читати далі »


« 1 2 3 4 ... 7 8 »
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту
  • Київська обласна рада
  • Сайт Відділу освіти Сквирської РДА
  • Сквирська районна державна адміністрація
  • Пенсійний фонд України у Сквирському районі

  • Copyright MyCorp © 2024